Wellness

Binnen een straal van een paar kilometer vanaf uw vakantiewoning vindt u een enorme keuze aan wellnessfaciliteiten, zowel in Kehidakustany (3km) en in Héviz (7 km).

Wellness faciliteiten

 Ons eigen heerlijke (verwarmde) zwembad van 1.80 m diep is natuurlijk al een bron van wellness op zich, maar daarnaast  vindt u bij ons ook een echte Finse Sauna op het terrein, badkamer met ligbad met aromatherapie, rainshower en massage douche. Na de sauna kunt u desgewenst heerlijk relaxen bij een knapperend haardvuur in uw villa. De sauna is in alle seizoenen te gebruiken. Ook kunt u tegen een bescheiden vergoeding een masseur/masseuse aan huis laten komen of kiezen uit het enorme wellness aanbod in de directe omgeving. Zowel in Héviz (8km)  als in Kehida (3km) vindt u alle vormen van wellness, zowel bij de Thermaal baden, hotels, beautycenters als bij particulieren. Ook voorzieningen zoals manicure, pedicure, kapper, cosmetica, tandarts, plastische chirurgie etc zijn op ruime schaal aanwezig en heel betaalbaar.

Europa´s grootste geneeskrachtige meer ligt in Heviz 

Het is het meest biologisch actieve thermale meer in het plaatsje Heviz, het meer is ontdekt 1730 en is als badhuis in 1795 geopend en is 10 miljoen jaar geleden ontstaan. Dit vulkaanmeer is ca. 38 meter diep! Uiterst waardevol is de geneeskrachtige modder die vooral bestaat uit algen en essentiële mineralen. Het water van het Heviz meer heeft een temperatuur van 33 tot 35°C in de zomer en minimumtemperatuur van maar liefst 23°C in de winter! Hierdoor groeien er overal in het meer zeldzame Japanse waterlelies. De therapeutische kuren of wellnessverblijven zijn samen met de natuurlijke rijkdommen van het meer een echte remedie tegen stress! Het uitgebreide aanbod aan fitness-, schoonheids- en wellness behandelingen laten je stralen als nooit tevoren. Ontspan en verwen je lichaam en ziel om je gezond en mooi te voelen.

Kehidakustány, Thermaal Bad annex Adventure Bad op slechts 3 km van de villa’s

Kehidakustány is een charmant dorpje op slechts 3 km van de ZalaSpa villa’s. Hier vindt u een groot Thermaal Bad annex Adventure Bad met 2600 m2 wateroppervlak, 13 zwembaden, meer dan 2000 ligstoelen, een golfslagbad, diverse glijbanen zowel binnen als buiten, een zwembad bar, restaurants en een uitgebreid pakket aan wellness behandelingen zoals:

* Aroma bad: verfrissend bad met citroenolie, magnesum bad met rozemarijn, bad met druivenpitolie
* Cardio fitness ruimte
* Kapsalon
* Medicinaal bad
* Aqua fitness, fietstochten
* Cosmetica
* Massages: medicinale massage, massage met druivenpitolie, massages met aromatische oliën
* Thaise massage, hoofd en nek massage, zout massage, paprika massage, silhouet massage
* Pedicure – manicure
* Sauna wereld: traditionele Finse sauna, infrarood kamer, aromatherapie kamer, muziektherapie, stoombad, whirlpool, Kneipp-bad
* Lichaamsbehandelingen: modderpakking, anticellulite genezen, reuma behandeling etc.
* Massage-bed met jadestone