De route naar uw vakantievilla

U kunt zowel met het vliegtuig als met de auto komen. Met de auto doet u er ongeveer 13 uur over (afhankelijk van uw tempo en de drukte op de wegen) en met het vliegtuig 2 uur.

Met het vliegtuig

 A320_WizzairVanaf Amsterdam kunt u (meerdere keren per dag) op Boedapest vliegen met de KLM. Een retourticket kost dan gemiddeld rond de € 150. Sinds kort vliegt Easyjet ook vanaf Schiphol naar Boedapest, retour ca. €85. Vanaf Eindhoven of Maastricht met Wizzair betaalt u rond de € 75 retour. U kunt voor ongeveer dezelfde prijs ook vanaf Den Haag/Rotterdam met Transavia vliegen. Hoe eerder u boekt, des te goedkoper is uw ticket. Ook is het verstandig om u te abonneren op een nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van kortingsacties van de vliegmaatschappijen. Dit scheelt soms wel 25%! Vanaf Budapest bent u dan (per huurauto) in ongeveer 2 uur bij uw villa. Een huurauto boeken kan bij uw vliegticket of bij Auto-Europe. Autohuur voor 1 week kost ca. € 135. (afhankelijk van model en periode).

 

Met de auto

routekaartVolgens de Routeplanner is het vanaf Utrecht (NL) naar ZalaSpa (Hongarije) 12.34 uur & 1328 km.  U rijdt uitsluitend snelweg tot aan de Hongaarse grens, vlak achter Wenen. Door Duitsland over de A3 via Köln doorrijden naar Passau. Wilt u het niet in 1 dag rijden, dan is dit een prima plaats om te overnachten. Zie ook onze hoteltips hieronder. U rijdt vervolgens dwars door Oostenrijk richting Linz en Wenen. Volg bij Wenen de A2 richting Eisenstadt en bij Sopron rijdt u Hongarije binnen. Na 120 km. provinciale weg bent u bij uw villa. U kunt natuurlijk ook de complete route beschrijving naar onze vakantievilla’s bekijken en eventueel uitprinten.

 

Hoteltips voor onderweg

Hotels onderweg naar Hongarije

Bekijk onze speciale pagina met hoteltips in Duitsland en Oostenrijk onderweg naar uw vakantievilla.