Restaurants

Uit eten is lekker en goedkoop in Hongarije. Je kunt er bijna zelf niet voor koken. U vindt binnen een straal van 10 km rond ZalaSpa Vakantievilla's tientallen restaurants. Op de wijnberg in Héviz (8km) alleen al zitten er een stuk of 15. De keus is dus enorm en smaken verschillen natuurlijk, maar wij willen u hier toch een paar tips geven van restaurants waar wij goede ervaringen mee hebben.

Mediterraan-410

Mediterrán Restaurant, vlakbij Kehida Termal

Mediterraans en Hongaars eten. Ook verrukkelijke toetjes. Mooie tuin waar u lekker buiten kunt eten, vriendelijke eigenaresse. Probeer de dagschotels! Goed & niet duur. Open van woensdag t/m zondag. (2017)

adres: 8747 Kehidakustány, Kossuth Lajos u. 64
website: http://mediterranetel-bar.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 3 km – 5 min

Vadasz Csarda-410

Wildrestaurant Vadasz Csarda in Zalacsany

Goed eten, mooi opgemaakt. Heeft wildspecialiteiten, maar ook vlees, vis en kip. Vriendelijk personeel en zeker niet duur. Prima koffie. Je kan buiten zitten, binnen of in de “binnentuin”.

adres: 8782 Zalacsány, Arany János utca
website: http://vadaszcsarda.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 9 km – 11 min.

Halaszcsarda-410

Visrestaurant Halasz Csarda, direct aan het strand

Prachtig aan het Balatonmeer gelegen restaurant met een fraai terras in Keszthely (Helikonstrand). Dit traditierijke restaurant (sinds 1932) is onlangs heropend en totaal gerenoveerd. Uitgebreide menukaart (vis en Hongaarse specialiteiten).

adres: Csárda Utca 9  Keszthely
website: http://halaszcsardakeszthely.hu/
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 21 km – 20 min.

Teri Mama, #1 restaurant in Héviz

Onderaan de wijnberg in Héviz vindt u een gezellig en zeer smakelijk restaurant dat volgens diverse lijsten het beste restaurant in Héviz is.  Het eten is er inderdaad heerlijk en toch heel betaalbaar. Elke dag een andere specialiteit. Reserveren aanbevolen. Dinsdag gesloten.

adres: Hévíz, Zrínyi Utca 147 (+36 20 922 8186)
website: terimamavendegloje.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 8 km – 10 min.

Pince 410

Romai Pince op de Wijnberg in Héviz

U heeft hier een prachtig uitzicht. Het eten is uitstekend, maar het kan op drukke dagen wat langer duren voor uw eten op tafel staat omdat alles vers bereid wordt. Normale hoeveelheden. Kijk ook naar de dag/week specialiteiten in het begin van het menu!

adres: 8380 Hévíz, Dombföldi u. 2023/1
website: http://romaipince-heviz.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 8 km – 11 min.

Betyar Csarda-410

Betyar Csarda, net voorbij Karmacs

Goed eten, lekker buiten zitten, zigeunermuziek en op donderdag t/m zaterdag een show met paarden en knallende zwepen waaraan u ook zelf kunt meedoen (rond 19:00-19.30 uur).

adres: Sümegi út (net voorbij Karmacs)
website: http://www.gyongyosicsarda.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 10 km – 11 min.

Kocsi Csarda 410

Kocsi Csarda en Pizzeria aan de City Parkolo in Héviz

Grote porties, ruime keuze, ook goedkopere dagmenu’s en de grote pizza’s waarvan je kunt zien hoe ze gemaakt worden. Live muziek met terwijl u eet (op het binnenterras). Vanaf 17:30 uur gratis parkeren op het plein.

adres: H-8380 Héviz Autóparkoló
website: http://www.kocsicsardaheviz.hu
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 9 km – 11 min.

Montanara-410

La Montanara, Italiaans restaurant/pizzeria in Héviz

Nog voor de rotonde voordat u Héviz binnenrijdt vindt u dit restaurant met een zeer uitgebreide Italiaanse kaart. Ruime porties en lekkere pizza’s. Eenvoudige inrichting maar een goede keuken en niet duur. Je kunt ook buiten op het terras zitten. Ze hebben ook goede steaks en natuurlijk alle soorten pasta’s.

adres: Szent András Utca 2, Héviz
website: https://plus.google.com
afstand/tijd vanaf ZalaSpa: 8 km – 10 min.