Onze Villa’s

Op ons ruime terrein (4000 m2) in een heerlijke rustige omgeving temidden van groene glooiende heuvels in een schilderachtig dorpje verhuren wij 2 prachtige vrijstaande vakantievilla's en een royaal vrijstaand chalet.

Villa Spa

Nagenoeg nieuwe exclusieve vakantiewoning direct aan het zwembad gelegen met sauna en luxe badkamer en 3 slaapkamers in een heerlijke rustige omgeving te midden van groene glooiende heuvels. Hier kunt u heerlijk relaxen en echt onthaasten in Hongarije!

Meer informatie   Reserveer nu

Villa Zala

Dit is een geheel verbouwde exclusieve gelijkvloerse vakantiewoning met veel privacy en voorzien van alle moderne comfort met sauna en zwembad in een heerlijke rustige omgeving temidden van groene glooiende heuvels. Hier is het echt onthaasten in Hongarije!

Meer informatie   Reserveer nu

Chalet Balaton ****

Dit is een zeer comfortabel, recent gebouwde chalet met airco. Alle faciliteiten van onze villa’s zijn ook beschikbaar bij het chalet: zwembad, sauna, bbq, free wi-fi, vaatwasser, oven, wasmachine, droogmolen, Senseo, magnetron, NL Satelliet TV, airco, speeltuin, handdoekenpakket, opgemaakte bedden etc. Het chalet ligt mooi tussen het groen op ons terrein vlakbij het zwembad.

Meer informatie   Reserveer nu